ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2023 - 19:59

Categories: 

Με Νίνη, Τσιντώτα και Τζίνο ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ

 

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και στην αποστολή του Θανάση Στάικου είναι Τσιντώνας, Νίνης και Τζίνο. Μάλιστα, έγιναν γνωστά και τα νούμερα που επέλεξαν να έχουν στη φανέλα τους. Ο πρώην τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» επέλεξε το 16, το 10 ο 32χρονος μεσοεπιθετικός. Το 28 θα έχει ο Ουρουγουανός μέσος.

Άλλωστε, έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά είναι τώρα για πρώτη φορά στην αποστολή, αφού νωρίτερα δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής. Δουλεύουν πάνω από 20 ημέρες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως κάποιος/κάποιοι να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Νοκ άουτ οι τραυματίες Μπιλμπάο, Ροσέρο, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Κόντε και Λέο και για λόγους τακτικής είναι εκτός οι Μπαγκαλιάνης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Μουστάκας και Βρακάς.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Λώλης Ν., Τσίρης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν