ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 November, 2023 - 20:46

Categories: 

Με Ναν στην δωδεκάδα του ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Άλμπα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (21:00, NovaSports Prime,).

Όπως φαίνεται, είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Κέντρικ Ναν! Ο Αμερικανός γκαρντ θα βρίσκεται κανονικά στη 12άδα των «πρασίνων», με τον Δημήτρη Μωραΐτη να είναι αυτός που έμεινε εκτός, καθώς ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε με 13 παίκτες στο Βερολίνο. Μένει να φανεί, αν ο Ναν θα χρησιμοποιηθεί από τον Εργκίν Αταμάν.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους, στην ενεργό δράση θα επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του ο Λούκα Βιλντόσα. Εκτός θα μείνουν, φυσικά, οι τραυματίες Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Γκάι, Σλούκας, Μαντζούκας, Λεσόρ, Ναν, Γκραντ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Μήτογλου.

 

Ομάδα: