ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 December, 2023 - 17:39

Categories: 

Με Νταρίντα ο Άρης 1-0 τον ΟΦΗ

Επιστροφή στο (κεκλεισμένων των θυρών) «Κλ. Βικελίδης» και στις νίκες για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-0 του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Έτσι, αφενός έκαναν το πρώτο βήμα για τον στόχο του 2/2 στα εντός με Κρητικούς και Λαμία (20/12, 17:00) και ανέβηκαν στους 23 βαθμούς όντας 5οι. Αφετέρου, ανάγκασαν τον Πέπε Μελ σε ντεμπούτο με το... αριστερό στον πάγκο των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους, ωστόσο ο Άρης μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να φορτσάρει βγάζοντας πληθώρα ευκαιριών. Μεταξύ αυτών και το δοκάρι του Μορόν στο 24', με τον Νταρίντα να είναι ο «χρυσός» σκόρερ (39') πετυχαίνοντας το δεύτερό του τέρμα στη σεζόν.

Ακυρώθηκε τέρμα του ΟΦΗ στο 75', με το ριπλέι να μη δείχνει ξεκάθαρα εάν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τους «ασπρόμαυρους» (8οι, 15β.).

 

Ομάδα: