ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 August, 2023 - 23:07

Categories: 

Με Πόνσε η ΑΕΚ στο Βέλγιο

Με τον Εζεκιέλ Πόνσε θα δώσει τις μάχες με την Αντβέρπ η ΑΕΚ για την είσοδο στους ομίλους του Champions League! Η «Ένωση» έκανε γνωστές μέσω social media τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την αποστολή του πρώτου αγώνα των playoffs στο Βέλγιο, την ερχόμενη Τρίτη (22/08), με τον Αργεντινό επιθετικό να μπαίνει στη λίστα!

Αντίθετα, ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να αφήσει εκτός τον Τομ Φαν Βέερτ. Εκτός, δε, σε σχέση με τα παιχνίδια απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι και ο Θεοδόσης Μαχαίρας, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Βόλο με τη μορφή δανεισμού. Η απόφαση του Αλμέιδα να προσθέσει-δηλώσει τον Πόνσε αντί του Φαν Βέερτ στη λίστα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, χωρίς αυτό να σημαίνει -τουλάχιστον για την ώρα- ότι τίθεται κάποιο θέμα με τον Ολλανδό φορ, το όνομα του οποίου, ωστόσο, συνεχίζει να «παίζει» για τον Άρη και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι το τέλος της μεταγραφική περιόδου.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στη λίστα παραμένουν οι ίδιοι και ουσιαστικά δεν υπάρχουν προβλήματα πέραν της γνωστής απουσίας του Πάολο Φερνάντες, που βρίσκεται ακόμα σε φάση αποκατάστασης.

Η νέα ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε η ΑΕΚ στην UEFA για τα παιχνίδια με την Αντβέρπ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Θεοχάρης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Πόνσε.

Ομάδα: