ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 December, 2022 - 19:38

Categories: 

Με Σιμάνσκι η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Κηφισιά (15/12, 21:30 COSMOTE SPORT 1HD, ), με τον Σιμάνσκι και παίκτες της β' ομάδας να βρίσκονται στην αποστολή.

 

 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (15/12, COSMOTE SPORT 1HD,) στο πρώτο σκέλος της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ανακοίνωσε αποστολή.

 Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα μετά το Μουντιάλ, μπήκε στην αποστολή, όπως και παίκτες της β' ομάδας όπως ο Παρράς, ο Κοσίδης, ο Ντάικο, ο Μουστακόπουλος, ο Χριστόπουλος και ο Σκόνδρας.

 Στη λίστα του Αλμέιδα βρίσκεται επίσης και ο Αραούχο.

 

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

"Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα εξακολουθεί να έχει διεθνείς υποχρεώσεις.

 

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) εκτός έδρας αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κηφισιά, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

 

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας".