ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 January, 2023 - 21:40

Με σκόρερ τον δήμιο του Άρη Μασούρα «καθάρισε» ο Θρύλος!

Με τον Γιώργο Μασούρα να αποτελεί την χρυσή αλλαγή του Μίτσελ και να λύνει τον .. γρίφο, ο Ολυμπιακός υπέταξε με 1-0 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» πανηγυρίζοντας την τέταρτη διαδοχική νίκη του, που του επέτρεψε να βρεθεί μόνος τρίτος και να συνεχίσει την αντεπίθεσή του προς τον τίτλο. 

Ο Ισπανός τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να εμπιστευθεί για ακόμη μια φορά σχήμα με τους Κώστα Φορτούνη, Χάμες Ροντρίγκες και Πεπ Μπιέλ σε οργανωτικό ρόλο επιδιώκοντας ένα γρήγορο γκολ. Κάτω από τα δοκάρια επέστρεψε ο Πασχαλάκης, ενώ την αμυντική τετράδα συγκροτούν οι Ροντινέ, Παπασταθόπουλος, Ντόη και Ρέαμπτσιουκ. Οι Εμβιλά – Χουάνγκ Ιν Μπέομ συνέθεταν το δίδυμο των Ανασταλτικών μέσων. Με τους Φορτούνη – Χάμες – Μπιέλ σε οργανωτικό ρόλο και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης. Ο Άρης παρατάχθηκε με συμπαγές κέντρο. Ο Κουέστα στην εστία, με τους Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού στην άμυνα. Τριάδα στον άξονα που αποτελείται από τους Νταρίντα, Ετέμπο, Νταμπό, ενώ οι Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι βρίσκονται στα εξτρέμ και ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τον Άρη να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης, μη επιτρέποντας να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του Κουέστα.

Σκόρερ στην πρώτη επαφή!

Ο Μίτσελ βλέποντας τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους αποφάσισε να ρίξει στην μάχη τον Γιώργο Μασούρα αφήνοντας εκτός του Φορτούνη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο 28χρονος εξτρέμ έλαβε τη συστημένη σέντρα από τον Χάμες Ροντρίγκες και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα! Με τον 28χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή» με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46’), διευρύνοντας την  εκπληκτική παράδοση σκοραρίσματος που έχει να επιδείξει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» . Αυτό ήταν αισίως το όγδοο γκολ του Μασούρα απέναντι στον Άρη σε 17 ματς!

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ, Με πιο χαρακτηριστική αυτή του 72ου λεπτού όπου ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Μπιέλ, με τον Μασούρα στη συνέχεια της φάσης να αστοχεί προ κενής εστίας. Στο 85’ ο Μπιέλ με όμορφη εκτέλεση φάουλ υποχρέωσε τον Κουέστα σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ. Με τον πορτιέρο του Άρη να βάζει τα αντανακλαστικά του και στο σουτ του Ελ Αραμπί στο 94’.

 

 

Ομάδα: