ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).

18 July, 2022 - 14:47

Με Σλάβια Πράγας ο Παναθηναϊκός στα… μαλακά ο ΠΑΟΚ, υψηλός βαθμός δυσκολίας για Άρη

Τους αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έμαθαν τη Δευτέρα (18/7) Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.

 

 

 

Πρώτος από την κληρωτίδα βγήκε ο ΠΑΟΚ ο οποίος εφόσον περάσει τη Λέφσκι Σόφιας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία) ή Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα). Μια εύκολη κλήρωση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία αφού πέφτει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κόντρα στη Σλάβια Πράγας που δεν θα δυσκολευτεί να περάσει τη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ.

 

Ο Άρης κληρώθηκε με τον νικητή του ζευγαριού Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) με τους Ισραηλινούς να φαντάζουν το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

 

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη 4 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα (11/8). Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου θα διεξαχθεί η κλήρωση των πλέι οφ όπου θα βρίσκεται δεδομένα ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης εφόσον έχουν προκριθεί στον 3ο προκριματικό.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ:

ΠΑΟΚ (εφόσον περάσει τη Λέφσκι Σόφιας) – Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία) ή Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα) 

 

Σεντ Τζόζεφς (Γιβραλτάρ) ή Σλάβια Πράγας (Τσεχία) – Παναθηναϊκός

 

Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν) ή Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Άρης (εφόσον περάσει την Γκόμελ)

 

Θυμίζουμε πως στον 3ο προκριματικό ο Παναθηναϊκός – που επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τέσσερα χρόνια – βρέθηκε ως Κυπελλούχος και μπήκε στην κληρωτίδα ως ανίσχυρος.

 

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξ αρχής στους ισχυρούς ενώ ο Άρης και στον 3ο προκριματικό θα είναι ανίσχυρος. Όλα υπό την προϋπόθεση πως οι δύο ομάδες θα αποκλείσουν τη Λέφσκι Σόφιας και την Γκόμελ αντίστοιχα.

πηγή athlosnews.gr