ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κωνσταντίνος Σταυρινός

26 January, 2023 - 02:56

Categories: 

Με σπασμένα φρένα η Ουνιόν, χαμένες Φράιμπουργκ και Άιντραχτ!

 Γερμανία 17η Αγωνιστική 

  • Βέρντερ - Ουνιόν 1-2 (13' Πίπερ / 17' Χάμπερερ, 46' Μπέρενς)

 Νίκη καταδίωξης πέτυχε μέσα στην Βρέμη η Ουνιόν με 1-2 απέναντι στην απογοητευτική Βέρντερ και πλησίασε στο-3 την Μπάγερν. Οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν πρώτοι με γκολ του Πίπερ στο 13', αλλά η συνέχεια ήταν ανάλογη με την φετινή χρονιά. Στο 17' ο Χάμπερερ έφερε αρχικά το ματς στα ίσα, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Μπέρενς χάρισε ένα πολύιμο διπλό στην ομάδα του.      

  • Φράιμπουργκ - Άιντραχτ 1-1 (47' Γκίντερ / 42' Κολό Μουανί)

 Δώρο Θεού ήταν για την Ουνιόν το ματς ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Άιντραχτ, αφού μετά από ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και έμειναν στους 31 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς ανώτεροι στο ματς, αλλά η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Κολό Μουανί στο 42'. Η αποκατάσταση της τάξης ήρθε άμεσα στο 47' με ισοφάριση από τον Γκίντερ. Η Άιντραχτ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και ουσιαστικά είναι η ομάδα που φεύγει αλώβητη από το ματς.    

  • Λεβερκούζεν - Μπόχουμ 2-0 (8' πέν. Ταπσόμπα, 53' Χλόζεκ)

 Μετά από 3 ματς νικών ήρθε η ήττα για την Μπόχουμ μέσα στην έδρα της ανεβασμένης Λεβερκούζεν με 2-0. Το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να προηγηθούν μόλις στο 8' με πέναλτι του Ταπσόμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι νωρίς βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Χλόζεκ στο 53' και έκοψαν τα φτερά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήλπιζαν έστω σε ισοπαλία.    

  • Άουγκσμπουργκ - Γκλάντμπαχ 1-0 (82' Μπερίσα)

 Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις και ήττες έδωσε η Γκλάντμπαχ, αφού δεν μπόρεσε να περάσει από την έδρα της Άογκσμπουργκ και κόλλησε στην 9η θέση. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 82' ο Μπερίσα με σουτ μέσα από την περιοχή, δίνοντας τρίποντο ψυχολογίας στην ομάδα του.