ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2023 - 22:41

Με Τάισον και ... Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ!

Στην αποστολή για τον πρώτο... τελικό του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε ο Τάισον!

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν γνωστούς τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14/05, 20:00) που μπορεί να κρίνει το εισιτήριο του Europa League και εκτός του Βραζιλιάνου, μέσα βρίσκεται ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Για να βρούμε την τελευταία φορά που ο Σλοβένος ήταν στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, πρέπει να γυρίσουμε πριν από, ακριβώς, έξι μήνες και το ματς με το Βόλο. Όσο για ματς που αγωνίστηκε, αυτό ήταν στα τέλη Οκτώβριου και την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκτός έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάσσεται για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Οι παίκτες της αποστολής είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Ίνγκασον , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Τάισον , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Μπράντον και Τζίμας

Ομάδα: