ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

12 August, 2023 - 05:10

Categories: 

Με το... δεξί η Βαγιεκάνο - Πήρε το ντέρμπι η Βαλένθια!

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία, αφού πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκκίνηση της La Liga. Δύο ματς εμπεριείχε το πρόγραμμα, τα οποία σαφώς και άφησαν ικανοποιημένο το κοινό. Πιο συγκεκριμένα:

• Αλμερία - Ράγιο Βαγιεκάνο 0-2

Δε θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερη έναρξη στη σεζόν της η Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι είχαν σαφή υπεροχή στην αναμέτρηση, δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο χάρισαν στην ομάδα του Ζαϊμέ Ράμος τους τρεις πολύτιμους πόντους. 

Με τον Ίσι στο 20' και τον Ντέκα στο 28' από την άσπρη βούλα, οι φιλοξενούμενοι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη, το οποίο και διασφάλισαν ως και το τελικό σφύριγμα της λήξης. Έτσι, η Βαγιεκάνο στην πρεμιέρα απέσπασε ένα άκρως σημαντικό διπλό.

• Σεβίλλη - Βαλένθια 1-2

Αν και το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, στην επανάληψη Σεβίλλη και Βαλένθια μας αντάμειψαν με τρία γκολ και πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Σάντσες Πιθχουάν.

Αναλυτικότερα, με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ντιακαμπί έκανε για τις «Νυχτερίδες» το 0-1. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, όμως, μετά από ασίστ του Σούσο, ο Ελ Νεσυρί έφερε το ματς στα ίσα. Βέβαια, στο 81' οι Ανδαλουσιάνοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Μπαντέ δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ ως τελευταίος παίκτης. Έτσι, στο 88' η Βαλένθια βρήκε την ευκαιρία να... κλέψει τη νίκη, παίρνοντας τους τρεις πόντους χάρη σε χρυσό γκολ του Χαβιέρ Γκουέρα. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι κάτοχοι του περσινού Europa League ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν, τη στιγμή που σε λίγες ημέρες ακολουθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup με τη Μάντσεστερ Σίτυ στο Φάληρο.