ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 January, 2023 - 21:39

Categories: 

Με Χάντερ η Μπάγερν άλωσε την έδρα της Εφές

Μία από τις σημαντικότερες ανατροπές της φετινής Ευρωλίγκα σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη με … δράστη την Μπάγερν Μονάχου και θύμα την Αναντολού Εφές.

Παρά το γεγονός ότι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με διαφορά 16 πόντων,  οι Βαυαροί κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς και να φύγουν από την Κωνσταντινούπολη με το ροζ φύλλο αγώνα (81-89) για να την… σπάσουν στην Αναντολού.

Κορυφαίος ο Χάντερ με 18 πόντους και 9 ασίστ, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Ρούμπιτ και Γουίνστον με 14 πόντους έκαστος, με τον τελευταίο να έχει και 8 ριμπάουντ. Μίτσιτς (15π.) και Μπράιντ (13π.) οι κορυφαίοι σκόρερ από πλευράς γηπεδούχων που χαλάρωσαν υπερβολικά μετά το +16 και το πλήρωσαν.

Εκτός προγράμματος ήττα για την τουρκική ομάδα που υποχώρησε στο 10-10 και μένει εκτός οκτάδας, με την Μπάγερν να ανεβαίνει στο 8-12 και πάνω από τον Παναθηναϊκό.

 

Διοργάνωση: