ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 October, 2023 - 23:55

Categories: 

Με ψυχή χιλίων Θρυλεόντων!

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί της Παρτίζαν στην παράταση με 98-94 πήρε ένας ψυχωμένος και συγκλονιστικός Ολυμπιακός ! Κόντρα σε ατυχίες οι «ερυθρόλευκοι» αντιπαρέταξαν ψυχή, απίστευτο πάθος και με κορυφαίους τους Λαρεντζάκη (19 πόντους), Μιλουτίνοφ (16 πόντοι) επικράτησα τη ομάδας του Ομπράντοβιτς σε ένα φλεγόμενο ΣΕΦ παίρνοντας τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια! 

Με προβλήματα της τελευταίας στιγμής ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Παρτίζαν. Κι αυτό διότι οι Σίκμα και Μπραζντέικις τέθηκαν νοκ άουτ με τενοντίτιδα.

Κόντρα στις ατυχίες οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο παρκέ με απίστευτη διάθεση, πάθος και μαχητικότητα. Βρέθηκαν να προηγούνται με 43-31 στο 18’ βγάζοντας τρομερά αποθέματα δυνάμεων! Με κορυφαίο και το τοπ – σκόρερ τον Αϊζάια Κάνααν και άξιους συμπαραστάτες τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Πίτερς οι παίκτες του Μπαρτζώκα έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι. Οι Σέρβοι όμως από εκείνο το σημείο ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους.

Με μπροστάρη έναν ασταμάτητο  ΖακΛε Ντέι και συμπαραστάτες του Άντζουτσιτς και Ισμαϊλαγκιτς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν την δεδομένη κόπωση , αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασαν οι παίκτες του  Ολυμπιακού και με ένα απίστευτο σερί 10-34 βρέθηκαν να προηγούνται 53-65 στο 27’.

Ο Ολυμπιακός όμως είχε απίστευτα αποθέματα δυνάμεων. Με αρκετή δόση αυτοθυσίας με μεγάλα τρίποντα των Πίτερς, Γουόκαπ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη οι «ερυθρόλευκοι» ξαναμπήκαν πολύ γερά στη διεκδίκηση της νίκης για το 73-77. Τρίποντο του Λαρεντζάκη από την γωνία και τρεις βολές του διεθνούς γκαρντ έφεραν το ματς σε απόλυτη ισορροπία για το 79-79 στο 38’.Ο Ισμαίλαγκιτς με τρίποντη βόμβα έγραψε το 79-82 φτάνοντας τους 16 προσωπικούς του πόντους, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε . Δύο βολές από τον Παπανικολάου και ισάριθμες από τον Λαρεντζάκη έφεραν τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 83-82 17’’ πριν το τέλος. Τρομερή άμυνα του Γουόκαπ και δυο βολές του Λαρεντζάκη έγραψαν το 85-82 6’’ πριν το τέλος.  Όμως οι ερυθρόλευκοι αυτοκτόνησαν. Δεν έκαναν φάουλ και ο Νάναλι από την γωνία ισοφάρισε σε 85-85 οδηγώντας το ματς σε παράταση.  Ο Ολυμπιακός με ψύχραιμο τον Λαρεντζάκη και κοντά του τον Γουόκαπ στο έξτρα πεντάλεπτο κατάφερε να ξεπεράσει τις συμπληγ’άφδες και αν φτάσει σε μία τεράστια νίκη ψυχολογίας.

 

Τα δεκάλεπτα: 28-21, 49-43, 59-69, 85-85, 98-94 ( παρ.) 

 

 

Ομάδα: