ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

8 November, 2023 - 01:41

Categories: 

To ΜΕGA κουνάει "σεντόνι", φουλ Eurocup στη NOVA και το παιδικό...ραδιόφωνο του Α. Κανάκη!

ην Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την κρίσιμη μάχη της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Η θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει «τελικό» στο «Πάρκεν» κόντρα στην πρωταθλήτρια Δανίας. Ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Κοπεγχάγη λύγισε στις λεπτομέρειες, χάνοντας και πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο «Ολντ Τράφορντ». Τώρα υπόσχεται μια δύσκολη βραδιά στους Άγγλους που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Αγωνία, ένταση, πάθος και συγκινήσεις που μόνο το UEFA Champions League μπορεί να προσφέρει!

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η ποδοσφαιρική βραδιά ξεκινά στις 21:30 με όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των δύο ομάδων. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής και εκτενή στιγμιότυπα από τους αγώνες Μπάγερν – Γαλατάσαραϊ, Άρσεναλ – Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ – Ίντερ, Νάπολι – Ουνιόν και Ρεάλ – Μπράγκα.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Europa League και του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

H ώρα του Αρη

Αγωνιστική δράση έχουμε και στο συναρπαστικό EuroCup με τη συμμετοχή του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπουντούτσνοστ (8/11, 20:00) για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης. 

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

19:00 EuroCup: Κλουζ Ναπόκα-Ουλμ Novasports4 σε περιγραφή του Θάνου Σολούκου

19:00 EuroCup: Άνκαρα-Γκραν Κανάρια Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

20:00 EuroCup: Μπουντούτσνοστ-Άρης Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

21:00 EuroCup: Σλασκ Βρότσλαβ-Τρέντο Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

Η γέννηση του «ΠΑΙΔΑΚΙ 97.5» 

H Tony Productions και ο Αντώνης Κανάκης, με (παιδική) χαρά ανακοινώνουν το τρίτο ραδιοφωνικό τους αδελφάκι και τη δημιουργία του πρώτου παιδικού ραδιοφωνικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη. Αν και μόλις γεννήθηκε, ήδη ακούει στο όνομα: «ΠΑΙΔΑΚΙ 97.5». Μαμάδες και μπαμπάδες, πετάξτε τις οθόνες και βάλτε τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της μουσικής και του ραδιοφώνου.

Τα σύκα σύκακαι την σκάφη σκάφη!

-Το ωριαίο ντοκιμαντέρ «Όχι άλλο κάρβουνο/Finite: The Climate of Change», παραγωγής 2023, παρουσιάζει η ΕΡΤ3 σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 22:00...

-Η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, «χτυπώντας» εντυπωσιακή πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής τους με μέσο όρο 24% και με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό, η οποία άγγιξε τις 12,8 μονάδες. Η εκπομπή έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης και στο γενικό σύνολο με 20,4%, έχοντας μαζί τους 1.862.269 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’...

-Eπιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha το «Akis food tour», την ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή η οποία προβλήθηκε και πριν από δύο χρόνια στο κανάλι και η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο στις 11 Νοεμβρίου στις 20.00....

-Ντέρμπι...ΠΑΟ -ΑΕΚ για την Women Superleague στην Ελλάδα, live το Σάββατο 11/11/23 13.45 στο Action 24...

-Φτάσαμε 08 Νοεμβρίου για να μεταδώσει το OPEN αγώνα τους πρωταθλήματος Αργεντινής ή Βραζιλίας στην ελεύθερη συχνότητα. Θα το κάνει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με την μετάδοση του αγώνα Σαν Λορέντζο -Μπόκα Τζούνιορς...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com