ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

21 May, 2023 - 10:54

Categories: 

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς οι Nuggets, διπλό μέσα στο Λος Άντζελες

Βρισκόμενοι πίσω στο σκορ 2-0 και με δύο παιχνίδια στο Crypto.com Arena, οι Lakers όφειλαν πάση θυσία να επικρατήσουν ώστε να ξαναφέρουν την σειρά στα μέτρα τους. Όμως, οι Nuggets επιβεβαιώνουν ότι δικαίως τερμάτισαν στην πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας και κατάφεραν να πάρουν το διπλό που τους βάζει μπροστά με 3-0.

Αναλυτικότερα, οι Lakers εμφανίστηκαν σοβαροί και αμυντικά και επιθετικά και κράτησαν τους Nuggets κοντά στο σκορ, οι οποίο όμως έκλεισαν το ημίχρονο υπέρ τους με 55-58. Παρόμοια εικόνα και στην τρίτη περίοδο ενώ στην τελευταία, οι Nuggets έπαιξαν σωστό και ορθό μπάσκετ με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη με 108-119. Ο Murray, ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με 37 πόντους ενώ ο Jokic συνεχίζει το δικό του βιολί στην σειρά, πετυχαίνοντας 24 πόντους με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Davis και James κυριάρχησαν για τους Lakers ενώ αξίζει να αναφερθεί και η μία ακόμα καλή εμφάνιση του Reaves με 23 πόντους. Βέβαια, κανένας δεν έκανε το κάτι παραπάνω, μια υπέρβαση δηλαδή ώστε να πάρουν την νίκη οι γηπεδούχοι και να μειώσουν στην σειρά.

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Lakers οι οποίοι πρέπει να κάνουν το 4/4 στα επόμενα παιχνίδια, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο ΝΒΑ. Υπέρβαση που οι Lakers ως ομάδα play-in βρέθηκαν στους τελικούς δυτικής περιφέρειας αλλά οι Nuggets αποτελούν αγωνιστικά καλύτερη ομάδα και δείχνουν ικανότεροι από ποτέ να βρεθούν στους τελικούς.

Ο επόμενος αγώνας:

Miami Heat - Boston Celtics (2-0) (3:30)

 

Διοργάνωση: