ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 May, 2023 - 16:38

Categories: 

Μια οικογένεια ο Ολυμπιακός! Γεύμα σε Αγγελόπουλους, σταφ και παίκτες παρέθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Η ισχύς εν τη ενώσει στον Ολυμπιακό!

Τέσσερις μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των καθοριστικών τελικών της Basket League που θα κρίνουν τον τίτλο το φετινού Πρωταθλητή οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν για ακόμη μία φορά να αναδείξουν μία από τις σημαντικότερες πτυχές που τους έχουν οδηγήσει για τα καλά στα μονοπάτια των επιτυχιών. Αυτό που έχει να κάνει με την ενότητα, την ομοψυχία και το εκπληκτικό κλίμα που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ όλων των μελών του σταφ, που υπηρετεί τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παρέθεσε σήμερα (31/05) γεύμα στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας, για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας. Στο γεύμα παραβρέθηκαν επίσης, οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και ο αντιπρόεδρος , Γιώργος Σκινδήλια

 

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: