ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2023 - 18:10

Categories: 

Μιλάνοβιτς: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!»

Πανέτοιμος να διευρύνει την εκπληκτική και αήττητη πορεία του στο φετινό Champions League  είναι ο Ολυμπιακός.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας φιλοξενούν τη ισχυρή Μπαρτσελονέτα το απόγευμα της Τρίτης (10/1, 19:00) και θέλουν όσο τίποτε άλλο να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κορυφή.

Με τον προπονητή του Θρύλου Ιγκόρ Μιλάνοβιτς να δίνει το έναυσμα: 

«Θα ήθελα να στείλω τις καλύτερες ευχές μου για το νέο έτος, σε όλους τους φίλους της υδατοσφαίρισης και ειδικότερα, στους φίλους του Ολυμπιακού. Έχουμε, τώρα, τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελονέτα. Οι δυο ομάδες είναι στην κορυφή του ομίλου, μέχρι τώρα. Η ανάλυση που έχουμε κάνει στην Μπαρτσελονέτα μας έδειξε, ότι παίζουν πολύ γρήγορα, πολύ καλά στην άμυνα, με αρκετή ευελιξία στο παιχνίδι τους. Μου αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, άλλωστε έτσι προσπαθούμε να παίζουμε κι εμείς. Έχουμε πολλά κοινά στοιχεία στην άμυνα, ειδικά και στην στρατηγική που επιλέγουμε να έχουμε μέσα στο νερό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, πιστεύω πολύ στην καρδιά των παικτών μου. Στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω, ότι θα είναι αρκετό για να νικήσουμε».

 

Ομάδα: