ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2023 - 15:59

Categories: 

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια

Με την … οβίδα του Στίβεν Τσούμπερ στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει με το «τρίποντο» (1-2) από τη Νίκαια και να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η νίκη της «Ένωσης» είναι τεράστια, από τη στιγμή που η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, βρέθηκε πίσω στο σκορ και στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πετύχει τον στόχο της.

Στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια επικρατούσε μεγάλη χαρά για το αποτέλεσμα και εκείνος που ήταν περισσότερο χαρούμενος με το αποτέλεσμα ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του Αλμέιδα, στους οποίους μοίρασε συγχαρητήρια για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Πλέον ο «Δικέφαλος» στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, σε μία ρεβάνς που έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τη νίκη με 3-0 στην OPAP Arena.

Ομάδα: