ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

26 February, 2023 - 03:22

Categories: 

Μοιράστηκαν βαθμούς Μονπελιέ και Λανς

Το πρόγραμμα της Ligue 1 για σήμερα ολοκληρώθηκε με τον αγώνα της Μονπελιέ με την Λένς μέσα στην έδρα των πρώτων το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικότερα, η φιλοξενούμενοί μπήκαν με αιφνιδιαστικό τρόπο καθώς προηγήθηκαν αρκετά νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό με τον Φουλγκινι.Η Λένς επίσης είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Λεκομτ ήταν καθοριστικός και κράτησε το 0-1 μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε διαφορετικά καθώς η Μονπελιέ βρήκε τα πατήματα της και κατάφερε στο 59' να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Μαουασα. Η Λένς όμως δεν πτοήθηκε και ήταν κυρίαρχη από εκείνο το σημείο όμως απουσίαζε η τελική ενέργεια και δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάλι το τρίποντο.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Λένς εκτός έδρας η οποία όμως παραμένει αρκετά ψηλά και συγκεκριμένα στην 4η θέση με 50 βαθμούς και γλυκοκοιταει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Μονπελιέ από την άλλη, βρίσκεται στην ασφαλής για την ώρα 14η θέση με 27 βαθμούς.