ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

22 April, 2023 - 21:15

Categories: 

Μοιράστηκαν βαθμούς ΟΦΗ και Αστέρας

Tον Αστέρα Τρίπολης υποδέχθηκε ο ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των play out, όπου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

 

Το παιχνίδι:

 

Σε ισορροπημένο ρυθμό ξεκίνησε το ματς αν και για τον ΟΦΗ το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αφού τραυματίστηκε ο Τοράλ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 4', όπου στη θέση του πέρασε ο Μοσκέρα, για πρώτη φορά τόσο νωρίς στο ματς. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να γίνονται πιο απειλητικοί στο 10 λεπτό του αγώνα και πίεζαν για γκολ. O Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπαρτόλο ο οποίος ήρθε τετ α τετ στο 16' με τον Μανδά που πρόλαβε να μαζέψει τη μπάλα. Η πρώτη καλή τελική για τους γηπεδούχους έγινε με τον Λάρσον στο 20', όπου μετά από σουτ του Βούρου επιχείρησε σουτ από μακριά, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 

Στο 26΄οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ με τον Μοσκέρα ο οποίος πέτυσε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα του ΟΦΗ και μάλιστα εντυπωσιακό, αφού ξέφυγε από το τάκλιν του αντιπάλου του, κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα να μπει στην περιοχή και με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα της Τρίπολης κυνηγούσε την απάντηση και έγινε πιο απειλητική. Στο 36' ο Μπαράλες έβγαλε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο για λίγο βγήκε άουτ. Ο Αστέρας βγήκε στην αντεπίθεση για τα καλά και μείωσε στο 41' με τον Μπαρτόλο μετά από ασίστ του Τιλίκα. Στο 46' ο Μεγιάδο σούταρε πίσω από το σημείο του πέναλντι, όμως για λίγο η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αστέρας μπήκε με τον ίδιο ρυθμό στο ματς, στο 55' ο Ρίτζις απείλησε την περιοχή του ΟΦΗ με ωραία ενέργεια, αλλά κατάφερε να «κοπεί» από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση ξανά, στο 70' ο Φελίπε έκανε ένα δυνατό σουτ το οποίο απομάκρυνε με γροθιές ο Τσιφτσής. Στο 77' οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο το οποίο εκτέλεσε ο Φελίπε, αλλά η μπάλα πήγε στο τοίχος. Στο 74' ο Τοράρινσον εκτέλεσε φάουλ με τον Τσιφτσή να πέφτει εντυπωσιακά και να διώχνει στην γωνία του. Στο 94' οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για άλλο ένα γκολ με τον Σαραφέ ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μανδάς έδιωξε εντυπωσιακά και το ματς έληξε ισόπαλο.

 

 

 

Συνθέσεις:

 

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Ντιουσέ, Ντίγκο, Βούρος, Διαμαντής (Μαρινάκης 85'), Τοράλ ,(Μοσκέρα 4') ( Φελίπε 63'), Τοράρινσον, Μεγιάδο (Περέα 85'), Μπάκιτς ( Νέιρα 63')

 

Αστέρας Τρίπολης: Τσφτσής, Ατιένζα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Ινγκλέσιας, Μουνάφο (Αλάγκμπε 93') , Τιλίκα (Σανταφέ 86'), Ρίτζις, Μπαρτολο (Πασκουάλ 77'), Μπαράλες

Ομάδα: