ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

23 September, 2023 - 10:18

Categories: 

Μοιραίος ο Μπαλογκουν, ήρωες Μπουλκα και Μπογκα στην ματσαρα στο Μονακό

Με το καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Ligue 1 καθώς Μονακό και Νις ήρθαν αντιμέτωπες για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης, με την Νις να παίρνει το διπλό με γκολ στις καθυστερήσεις. 

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι για την γηπεδούχο Μονακό ξεκίνησε ιδανικά καθώς στο 12' κέρδισε πέναλτι με τον Μπαλογκουν, να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Όμως ο Μπουλκα διάβασε τον αμερικανό και απέκρουσε το πέναλτι κρατώντας το 0-0. Παρόλο αυτά, η Μονακό κυριαρχούσε καθόλη την διάρκεια του πρώτου μέρους με το σκορ να μένει στα ίδια.

Ίδια κασέτα στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 55' αυτή την φορά, η γηπεδούχος κέρδισε δεύτερο πέναλτι με τον αμερικανό να αναλαμβάνει ξανά την εκτέλεση. Για δεύτερη φορά όμως, ο Πολωνός τερματοφύλακας της Νις νίκησε τον Μπαλογκουν και έσωσε την ομάδα του από το 1-0. Από εκείνο το σημείο, η Νις ξύπνησε και άρχισε να διεκδικεί το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Στις καθυστερήσεις, ο Μπογκα που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε το 0-1 με δυνατό σουτ εντός της περιοχής, δίνοντας την νίκη στην Νις.

Εκτός από την νίκη και τους τρείς βαθμούς, η Νις πήρε και την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς ανέβηκε στους 12 βαθμούς, έναν περισσότερο από την δεύτερη Μονακό.