ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Aγγελος Παγούνας

29 December, 2022 - 22:08

Categories: 

Μοιρασιά στη Λαμία

Στο τελευταίο ματς της χρονιάς για τους δύο συλλόγους - αλλά και της Superleagueεν συνόλω - η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες (1-1), μοιράστηκαν τους βαθμούς και έκλεισαν τη χρονιά με θετικό αποτέλεσμα.

Οι ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με διάθεση να αγωνιστούν σε γρήγορο τέμπο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες αλλά με βάση τον ρυθμό με τον οποίο έπαιζαν, δε κατάφεραν να παράξουν σημαντικές τελικές. Χαρακτηριστικό αυτού είναι πως σημαντική  ευκαρία για τη Λαμία ήταν μία σέντρα-σουτ του Ντε Βινσέντι στο 10΄ την οποία απέκρουσε έυκολα ο Σούλης και ένα σουτ του Γιακουμάκη στο 12΄ το οποίο έφυγε αρκετά άουτ. Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ανήκει στους φιλοξενούμενους. Κόρνερ από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο ΠΑΣ, ο Παντελάκης θα πάρει την κεφαλιά όμως η μπάλα θα βρει στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αλλαγή σκηνικού. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν περισσότερες με τη Λαμία να πετυχαίνει τα δύο γκολ του αγώνα αλλά να μένει στην ισοπαλία. Στο 66΄ ο Γκοράνοβ έκανε ένα γέμισμα από τα αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και έφτασε προς στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μπεχαράνο έκανε με το 1-0 κάνοντας τον Παντελίδη στον πάγκο να χαμογελάσει. Παρόλα αυτά οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δε κράτησαν για πολλή ώρα. Συγκεκριμένα στο 74΄ ο Σόρια εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ από τα δεξιά, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και ο Κορνέζος σε μια προσπάθεια να διώξει την μπάλα, την έστειλε στην εστία του Σαράνοφ κάνοντας το 1-1. Στον χρόνο που απέμεινε δεν είδαμε κάτι σημαντικό πέραν μιας αντεπίθεσης της ομάδας των Ιωαννίνων, όταν ο στόπερ των Ηπειρωτών έπαιξε γρήγορα στο χώρο για τον Σταματελόπουλο, όμως ο νεαρός φορ δεν βρήκε στόχο και έτσι η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι στο τελευταίο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα της Superleague, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς, έμειναν χαμηλά και έκλεισαν το 2022 με θετικό πρόσημο έχοντας όμως πολλά πράγματα να δουλεψουν με το νέο έτος ούτως ώστε να πετύχουν αμφότερες τον στόχο τους που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88’ Βασιλακάκης) – Γιακουμάκης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65’ Σλίβκα)– Μανούσος (84’ Μπάμπης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος – Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος (72’ Τζίμας) – Παμλίδης, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ λ. τρ. Σταματελόπουλος 6) (86’ Μπάλαν)