ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2023 - 19:07

Categories: 

Μοτεγιούνας: «Όλοι ξέρουμε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικοί!»

 

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την Μονακό ο ημιτελικός του Final-4 τηςε Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Ντονάτας Μοτεγιούνας

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

«Όπως σε κάθε ομάδα υπάρχουν πάνω και κάτω. Όταν παρουσιάζεται όμως μία τέτοια περίσταση, ένα κρίσιμο Game 5, τότε όλοι στέκονται μαζί. Ο ένας στήριξε τον άλλο και έσπρωξε τον επόμενο συμπαίκτη. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο και δίνουμε το 100% για να τον πετύχουμε. Ελπίζω ότι απέναντι στον Ολυμπιακό θα έχουμε την ίδια συγκέντρωση που είχαμε με τη Μακάμπι. Περιμένω από τους Λιθουανούς οπαδούς που αγόρασαν εισιτήρια για το Final Four να μας στηρίξουν.

 

Η δύναμή μας είναι η επίθεση. Πέρσι, στα playoffs ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς και μας κέρδισε δίκαια. Μετά τις δύο νίκες που κάναμε απέναντι τους στην regular season οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αν πήραμε εκδίκηση. Αλλά όχι, ήταν απλά η κανονική περίοδος. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής. Ξέρω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Όλοι το ξέρουμε. Μας έχουν κερδίσει κι αυτοί, οπότε υπάρχει προηγούμενο. Τώρα, ποιος το θέλει περισσότερο; Ποιος είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα; Ποιος είναι έτοιμος να παλέψει για κάθε μπάλα; Έχουμε μεγάλο σεβασμός για τον Ολυμπιακό, αλλά θα κάνουμε ότι χρειάζεται για την νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

 

Όλοι ξέρουμε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικοί και τους σεβόμαστε απόλυτα. Πέρυσι παίξαμε εναντίον τους και στήριξαν την ομάδα τους όσο καλύτερα μπορούσαν. Ήταν εκπληκτικό να παίζεις εκεί. Από την άλλη μπορεί αυτό να να τους βάλει μεγαλύτερη πίεση. Αν έχουν πολλούς οπαδούς στις εξέδρες, μπορεί αυτό να προσθέσει βάρος στους ώμους των παικτών. Θα δούμε τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμαζόμαστε να δώσουμε μεγάλη μάχη.

 

Ονειρευόμαστε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Όλοι το θέλουμε. Από την άλλη πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Οι ομάδες, οι παίκτες, όλοι θα δώσουν το 100%. Και θα είναι δύσκολο. Παίζουμε μία μέρα, καθόμαστε την επόμενη και μετά παίζουμε ξανά. Θα παιχτεί μπάσκετ υψηλής έντασης και υψηλού επιπέδου. Αυτό θα χρειαστεί πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, το ερώτημα είναι ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα τελευταία 80 λεπτά αυτής της σεζόν στην EuroLeague».