ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 November, 2023 - 18:13

Categories: 

Μουμπρού: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Βαλένθια (23/11, 21:15, NovaSports Prime), φιλοδοξώντας να επεκτείνει το σερί τρίων νικών που μετρά στην Ευρωλίγκα, αλλά και το σερί 6 νικών που αριθμεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τεχνικός των Ισπανών, Άλεξ Μουμπρού, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους», τονίζοντας την υψηλότατη δυσκολία ενός αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό AKTOR.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει εκνευρισμός για τις ήττες. Όταν νικάς τότε υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί, οι αθλητές αναρρώνουν γρηγορότερα, ενώ όταν χάνεις αυτό κοστίζει περισσότερο σωματικά. Προσπαθούμε να συνέλθουμε ψυχολογικά. Ξέραμε πως θα έρθουν κακά αποτελέσματα, το γνωρίζαμε τότε που νικούσαμε. Κατανοούμε ότι θα υπάρξουν ατυχείς στιγμές, αλλά οι ήττες έκαναν να αισθανόμαστε έτσι. Παλέψαμε σε όλα τα ματς. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR διαθέτει σπουδαία ομάδα και το καλοκαίρι έκανε σημαντική προσπάθεια να ενισχυθεί. Οι προσθήκες των Λεσόρ, Βιλντόζα, Μήτογλου και τώρα του Κέντρικ Ναν ήταν σπουδαίες. Ελέγχουν το παιχνίδι και ξέρουν την Ευρωλίγκα καλά. Δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν επειδή αποκτήθηκαν πολλοί νέοι παίκτες και έπρεπε να προσαρμοστούν. Τώρα όμως παίζουν πολύ καλύτερα, σε ένα υψηλότατο επίπεδο αμυντικά και επιθετικά, Αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία νίκης μέσα στο γήπεδο τους, όπου οι οπαδοί πιέζουν διαρκώς».

Ομάδα: