ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2023 - 00:14

Categories: 

Μπέικον: «Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια»

 

Σε ένα ατυχές περιστατικό ήταν πρωταγωνιστής ο Ντουέιν Μπέικον κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπασκόνια με τον Παναθηναϊκό, που έληξε με ήττα των «πρασίνων».

Ο Αμερικανός κατά τη διάρκεια μίας φάσης που δέχθηκε τεχνική ποινή έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς τους φίλους των Βάσκων ενώ ήταν στον πάγκο, ωστόσο μετά το ματς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του, τονίζοντας πως παρασύρθηκε από τη στιγμή και γνωρίζει πως έκανε μεγάλο λάθος.

 

 

Αναλυτικά το μήνυμα του Μπέικον:

«Κάποιες φορές αυτό το παιχνίδι μπορεί να φέρει συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις εκείνη τη στιγμή. Είχα όλα τα είδη των συναισθημάτων κατά τη διάρκεια του αγώνα και ζητώ συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να ξεσπάσω σε εσάς και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Αγαπώ το μπάσκετ και είναι φυσιολογικό να εκδηλώνω τα αισθήματά μου, απλώς όχι με αυτόν τον τρόπο, ποτέ με αυτόν τον τρόπο και ζητώ συγγνώμη και πάλι»

 

Ομάδα: