ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 May, 2023 - 16:34

Categories: 

Μπέος: «Ανακάλεσα λόγω Μελισσανίδη και Σαββίδη για τελικό»

με τις παλινωδίες σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου. Στην επιστολή που έστειλε προς την ΕΠΟ, αναφέρει πως αποφάσισε να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση να μην διαθέσει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου στους προβληματισμούς που του εξέφρασαν σε επαφές που είχε μαζί τους οι ισχυροί άνδρες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης τονίζει πως μέχρι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ομαλά και με κόσμο ένας τελικός Κυπέλλου, καλό θα ήταν να καθιερωθούν διπλοί αγώνες και στον τελικό.

 

  

Αναλυτικά η επιστολή:

Ως παράγοντας του ποδοσφαίρου που το αγαπώ και το υπηρετώ επί σειρά ετών, εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τους τραγικούς χειρισμούς των υπευθύνων σχετικά με την διεξαγωγή μιας κορυφαίας αθλητικής εκδήλωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, που αντί για μια γιορτή και ευκαιρία προβολής και διάδοσης του κοσμαγάπητου αθλήματος γίνεται ακόμη μια αιτία δυσφήμισής του, αλλά και διασυρμού των θεσμών.

Με τους ερασιτεχνικούς, κατά την πιο επιεική έκφραση, χειρισμούς, που έκπληκτη η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί, οδηγηθήκαμε στο τραγικό αδιέξοδο να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο στην Ελληνική Επικράτεια!

Τούτου δοθέντος και κατόπιν των κατ’ ιδίαν συζητήσεων με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων του τελικού, κ.κ. Μελισσανίδη και Σαββίδη, τους έντονους προβληματισμούς των οποίων κατανοώ, αποφάσισα να ανακαλέσω την απόφασή μου για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ευχή κι επιθυμία μου παραμένουν όπως κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα να τηρούνται τα αυτονόητα και οι φίλαθλοι των εκάστοτε φιναλίστ να συνυπάρχουν στις κερκίδες στηρίζοντας τις ομάδες τους και απολαμβάνοντας το ποδόσφαιρο και προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε την υποχρέωση να συμβάλλουμε όλοι. Μέχρι τότε η λύση είναι η διεξαγωγή διπλών αγώνων.