ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 May, 2023 - 19:45

Categories: 

Μπίλαν: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια»

Έτοιμοι για το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των play off της Basket League είναι στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο (27/5) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

 

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θέλουν να φέρουν τη σειρά με τους «πράσινους» στα ίσια, προκειμένου να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ για το πέμπτο ματς.

 «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι αν χάσουμε δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία και θα τελειώσει η σειρά» υποστήριξε ο Μίρο Μπίλαν για τον τέταρτο ημιτελικό των play offs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

 

Και συμπλήρωσε: «Ξεκουραστήκαμε μετά το τρίτο παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε καλά τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ώστε να πάμε τη σειρά στο πέμπτο παιχνίδι».

 

Όσο για το «κλειδί» που θα οδηγήσει το Περιστέρι στη νίκη, ο Μπίλαν, εξήγησε: «Το κλειδί είναι πολύ απλό. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Αν τα καταφέρουμε όλα αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε».

 

Ομάδα: