ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 May, 2023 - 14:18

Categories: 

Μπαλτάκος: «Λυπάμαι που ο τελικός διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών, να μην επαναληφθεί στο μέλλον…»

 

 

Μήνυμα ενόψει του αποψινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibetανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έστειλε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος μέσα από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του αγώνα, εκφράζοντας την επιθυμία του για διεξαγωγή ενός αγώνα με θέαμα, χρώμα και δυνατές συγκινήσεις.

 

Μετά από αρκετό καιρό περιπλανήσεων, αναζητήσεων και παλινωδιών που μόνο καλό δεν έκαναν στο κύρος του αθλήματος και του θεσμού, ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το βράδυ της Τετάρτης (24/05, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24) θα τεθούν αντιμέτωποι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με στόχο το βαρύτιμο τρόπαιο.

 

Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο αγώνα όπου θα κριθεί το αν η ΑΕΚ θα κάνει νταμπλ μετά από 45 χρόνια ή αν ο ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει το δεύτερο Κύπελλο την τελευταία τριετία, ο Τάκης Μπαλτάκος θέλησε να στείλει μήνυμα μέσα από το ηλεκτρονικό πρόγραμμα του αγώνα, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να εκφράζει τη λύπη του για την απουσία φιλάθλων από τις εξέδρες και να τονίζει πως πως θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε αυτό να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

 

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του προέδρου της ΕΠΟ:

 

«Φίλες και φίλοι του ποδοσφαίρου,

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σάς καλωσορίζω στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2023. Θέλω καταρχάς να απευθύνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ για την πρόκρισή τους στον τελικό.

 

Κατά δεύτερο θέλω να εκφράσω τη λύπη μου που ο φετινός Τελικός, ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς, διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών, αλλά αυτό ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να μην επαναληφθεί στο μέλλον.

 

Παρ΄ όλα αυτά και παρά τα προβλήματα που υπήρξαν μέχρι να φθάσουμε στη σημερινή ημέρα και τη διεξαγωγή του Τελικού, εμείς από την πλευρά μας προσμένουμε ότι ο αγώνας αυτός θα είναι αντάξιος του κύρους και της ιστορικότητας του θεσμού, γεμάτος θέαμα, χρώμα, δυνατές συγκινήσεις και εικόνες που συνάδουν με τις αρχές του "ευ αγωνίζεσθαι" και τις ευγενείς αξίες του αθλήματος.

 

Στην ΕΠΟ επικεντρωνόμαστε με όλη μας τη δύναμη στο ποδόσφαιρο και αφήνουμε κατά μέρος όλα τα υπόλοιπα. Το άθλημα που όλοι αγαπάμε και για εμάς είναι γιορτή. Είναι το παιχνίδι που θέλουμε να μας συγκινεί και που περιλαμβάνει την αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου και την αποδοχή του αποτελέσματος από όποια οπτική κι αν το βλέπεις - είτε του νικητή είτε του ηττημένου.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους το σύνθημα μας για τον φετινό Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet είναι το "Κeep your eyes on the ball". Όλη μας η προσοχή είναι στραμμένη στο ποδόσφαιρο και πουθενά αλλού. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό μας πάροχο, την Cosmote και τoν χορηγό ονοματοδοσίας του Κυπέλλου, τη Novibet, για τη μεγάλη συνεισφορά τους στη φετινή διοργάνωση.

 

Εύχομαι Καλή Επιτυχία στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ και εύχομαι να μας προσφέρουν έναν αξέχαστο τελικό, τον οποίο εγγυάται η ποιότητα των παικτών τους και πάνω απ' όλα η πολυετής ιστορία τους.

 

Πρόεδρος Ε.Π.Ο.

 

Παναγιώτης Μπαλτάκος»