ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2023 - 23:02

Categories: 

Μπαρτζώκας:«Είχαμε έλλειμμα ενέργειας»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 83-65 τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ και έκανε το 1-0 στα ημιτελικά της Basket League, πριν το Final Four και τον ημιτελικό με τη Μονακό.

 

Μετά το ματς ο... σκακιστής Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ για την εικόνα των παικτών του, αλλά και τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έλλειμα ενέργειας σωματικά και πνευματικά.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά το ματς:

 

«O στόχος που έχουμε μπροστά μας είναι τόσο σημαντικός, που εμείς δεν βάλαμε χέρια στην μπάλα και έπρεπε να κουραστούμε στο δεύτερο μέρος. Έχουν καλούς σουτέρ και καλούς παίκτες. Βρήκαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Ήμασταν πιο σκληροί στο δεύτερο μέρος και κερδίσαμε.

 

Από σεβασμό σήμερα στον ΠΑΟΚ θέλω να πούμε μόνο για αυτό. Η περυσινή εμπειρία είναι σημαντική για εμάς. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες σε αυτά τα ματς. Ξεκουράστηκε ο Σλούκας λόγω μίας μικρής ενόχλησης και ο Μπλακ, αλλά μοιράστηκε ο χρόνος, Είχαμε έλλειμμα ενέργειας και σωματικά και πνευματικά. Είχαμε ένα άδειασμα».

Ομάδα: