ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 December, 2023 - 17:31

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Έχουμε ενισχυθεί σε καλό βαθμό»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού των Γερμανών και τόνισε τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη.

Παράλληλα, έκανε την αποτίμησή του για τον πρώτο γύρο της Euroleague και αναφέρθηκε στην ενίσχυση του ρόστερ, τονίζοντας πως είχαν συναποφασίσει με τη διοίκηση να γίνουν προσθήκες όταν πρέπει.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Άλμπα: «Να συγκεντρωθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, που είναι παρόμοιες με τη Βιλερμπάν. Είναι παιχνίδι που αν χάσεις είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά το να κερδίσεις απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, γιατί αποδείχτηκε και την προηγούμενη εβδομάδα ότι η Άλμπα μπορεί να κερδίσει. Έχουν γυρίσει οι τραυματίας, παίζει ο Τόμας και ο Μπράουν, είναι καλή ομάδα. Χρειάζεται να παίξεις καλά για να την κερδίσεις.

Η Ευρωλίγκα είναι μια διοργάνωση που κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει ή να αφήσει κανένα παιχνίδι. Συγκεντρώνει όλα τα φώτα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όλοι θέλουν να παίζουν καλά. Σας θυμίζω ότι και πέρυσι συνέβαινε το ίδιο με την Άλμπα, αλλά στο τέλος της χρονιάς έκανε πολύ σημαντικές νίκες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον τρόπο που παίζουν. Είναι πρωταθλητές, παίζουν αυτό το στιλ μπάσκετ τα τελευταία χρόνια με τον ίδιο προπονητή. Είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα. Πρέπει να προστατέψουμε την μπάλα, να μη τους δώσουμε κατοχές που θα τους δώσουν πόντους στο transition. Σε τελική ανάλυση, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε σε ένα ματς απαιτήσεων».

Για την αποτίμηση του πρώτου γύρου και αν είναι ευχαριστημένος: «Ακόμα και πέρσι που τερματίσαμε πρώτοι, στον πρώτο γύρο είχαμε 11-7. Θέλω να πω ότι όλοι χάνουν και χάνουν συστηματικά. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πάντα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Χάσαμε δύο ή τρία ματς στον πόντο και πιθανά ο δικός μας χειρισμός, και των παικτών και τον προπονητών. Πολλές φορές και η συγκυρία παίζει ρόλο και φυσικά η έλλειψη προετοιμασίας. Δείχνουμε αυτή τη στιγμή ότι είμαστε πολύ πιο γεμάτοι στο ρόστερ μας, με τις προσθήκες, αλλά ήταν κάτι που ούτως ή άλλως είχαμε συναποφασίσει με τη διοίκηση. Ότι θα δούμε πώς θα πάει η χρονιά και τι χρειάζεται, ώστε να ενισχυθούμε όταν πρέπει. Νομίζω ότι το έχουμε κάνει σε καλό βαθμό. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι τις δυσκολίες. Η Ευρωλίγκα κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολη, οι ομάδες παίζουν καλύτερα, δεν είναι τίποτα εύκολο».

Ομάδα: