ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 March, 2023 - 21:54

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Έχουμε πνεύμα νικητή»

Ο Ολυμπιακός επανήλθε  με τρόπο εκκωφαντικό στις επιτυχίες, συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ με 100-70 στο ΣΕΦ. Στο ματς που επέστρεψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον πάγκο μετά την περιπέτεια της υγείας του, οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν καταιγιστικοί.

Με τον έμπειρο τεχνικό να αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια για την απόδοση των παικτών του  Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το συναίσθημα που ένιωσε παρακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας στην Ευρώπη από απόσταση, αλλά και για το φινάλε της Basket League.

 

 «Και τα τρία ματς να χάναμε, πάλι πρώτοι θα ήμασταν. Αλλά έχουμε πνεύμα νικητή, σεβόμαστε τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Θέλαμε να τρέξουμε, να μοιράσουμε τον χρόνο γιατί έχουμε τρία ματς στην άλλη εβδομάδα. Είμαστε κουρασμένοι, κοιμηθήκαμε ξημερώματα Σαββάτου. Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς.

 

Κάποιοι παίκτες έδωσαν τον τόνο στην άμυνα, όπως οι Ουόκαπ και ΜακΚίσικ. Και οι ψηλοί μας έκαναν καλή δουλειά.

 

Είναι η δουλειά μου όλο αυτό, όχι η ζωή μου. Είναι 100 φορές χειρότερο να βλέπεις το παιχνίδι από την τηλεόραση, ήταν και άσχημο το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός είναι καλός για να τον βλέπουν οι τηλεθεατές, όχι ο προπονητής.

 

Ομάδα: