ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2023 - 22:40

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ήταν μεγάλη νίκη»

Μία ακόμη τεράστια νίκη στην «ZalgirioArena» πέτυχε ο Θρύλος πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς στην κανονική περίοδο

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην αξία της νίκης: «Χάσαμε το μυαλό μας όταν πήραμε την διαφορά, χάσαμε εύκολα καλάθια, κάναμε πολλά λάθη. Σταματήσαμε να τρέχουμε στην επίθεση, βασικά. Η Ζαλγκίρις έβαλε μεγάλα τρίποντα, αλλά είχαμε τον έλεγχο γενικά, είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εδώ, δεν μπορείς να ακούς τι γίνεται ακριβώς πίσω σου από τον θόρυβο.

 

Ήταν μεγάλη νίκη, ήταν κρίσιμο το καλάθι του και η τελευταία άμυνα. Κερδίσαμε, αλλά δεν έπρεπε να δώσουμε τόσα τρίποντα. Καμία φορά, στο τελευταίο σουτ υπάρχει και τύχη. Αξίζαμε τη νίκη, υπήρχαν δύσκολες στιγμές. Έχουμε παντού δημιουργούς, ο Φαλ έχει πάντα ασίστ, ήταν κρίσιμη η φάση στο τέλος. Υπάρχει κίνηση εκτός μπάλας και αυτό φέρνει πόντους».

Ομάδα: