ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 November, 2023 - 22:44

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση…».

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον πιθανό ερχομό του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό έκλεψε τα φώτα στην χθεσινή αναμέτρηση με το Περιστέρι

Φυσικό και επόμενο ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ρωτηθεί σχετικά αποφεύγοντα σαν τοποθετηθεί δημόσδια όσον αφορά τον 23χρονο Σέρβο φόργουορντ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Περιστερίου bwin, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται μετά το ματς στη νίκη της ομάδας του, την εμφάνιση του Γουόκαπ και αλλά και τον... Πετρούσεφ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την νίκη επί του Περιστερίου bwin: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν ήμασταν σταθεροί, όταν βρεθήκαμε στο +15 ή στο +17 παίρναμε βιαστικές αποφάσεις. Το Περιστέρι bwin είναι καλή ομάδα και κάθε νίκη είναι σημαντική ειδικά τώρα που πιεζόμαστε από τα πολλά παιχνίδια».

Για το σκοράρισμα των Γουόκαπ-Λαρεντζάκη: «Δεν νομίζω ότι δεν σκοράρει πολύ ο Γουόκαπ τελευταία. Έπαιξε 30', μοιραίο ήταν να σκοράρει. Σε κάποιο ματς σκοράρει ο ένας, σε κάποιο ματς άλλος».

Για την πρόοδο της ομάδας του: «Καμία νίκη δεν είναι δεδομένη, το Περιστέρι bwin ερχόταν από τέσσερις νίκες. Είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να παίξουμε. Πρέπει κάποιοι παίκτες που ήταν μακριά από τραυματισμούς να έρθουν σε καλή κατάσταση. Θέλει χρόνο αυτό».

Για το αν θα έρθει άμεσα η ανακοίνωση του Πετρούσεφ: «Δεν είμαι μάντης. Αν είναι να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως. Εγώ είμαι εδώ για να κοουτσάρω την ομάδα».

 

Ομάδα: