ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 June, 2023 - 00:16

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Απορώ πώς δόθηκαν αντιαθλητικό και τεχνική ποινή στον Γουόκαπ!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαμαρτυρήθηκε για την αποβολή του Τόμας Γουόκαπ και έκανε λόγο για δύσκολες συνθήκες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο Game 2 των τελικών.

«Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής. Ο Σλούκας δεν ήταν εδώ, ο Βεζένκοφ χτύπησε και ο Γουόκαπ με ένα αντιαθλητικό φάουλ και ένα φλόπινγκ, που απορώ πώς δόθηκαν. Είχαμε υπομονή όμως και χάσαμε ένα δικό μας ματς, όπως εξελίχθηκε. Κάναμε λάθος στην επίθεση, κάναμε λάθος στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο μεγάλα σουτ και πήρε ένα tip in από τον Μαντζούκα. Θα διδαχτούμε από αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά κάναμε λάθη στο τέλος», τόνισε.

«Προφανώς κάποιοι παίκτες υστέρησαν, ίσως δεν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το Playmaking. Όταν πας να πάρεις ένα πρωτάθλημα, είναι υπό δύσκολες συνθήκες. Δύσκολες συνθήκες είναι αυτές που συμβαίνουν εδώ γενικά και πρέπει να φύγουμε από αυτό το πράγμα και να ξεπεράσουμε δυσκολίες όπως αυτές που αντιμετωπίσαμε σήμερα. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως όλη τη χρονιά. Είμαι αισιόδοξος, η σειρά είναι 1-1, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Ομάδα: