ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 22:36

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε σοβαρότητα, περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη»

 

Ο Ολυμπιακός μπήκε … φουριόζος στην ημιτελική σειρά των πλέι – οφ συντρίβοντας τον Προμηθέα με το εκκωφαντικό 116-73. Η εν γένει εικόνα, η διάθεση και κυρίως η σοβαρότητα με την οποία οι παίκτες του προσέγγισαν την αναμέτρηση, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ωστόσο, προειδοποίησε για τις ιδιαιτερότητες που κρύβει ο δεύτερος ημιτελικός στην Πάτρα:

 «Δείξαμε σοβαρότητα. Ο Προμηθέας έδειξε να το αφήνει το παιχνίδι γι αυτό και άνοιξε τόσο πολύ η διαφορά. Η διαφορά πάντα πληγώνει τον εγωισμό και δημιουργεί αντίδραση. Περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι την Τετάρτη».

Για τον τρόπο που έπαιξε ο Προμηθέας: «Χαλάρωσαν. Αν με ικανοποιεί που οι αντίπαλοι μας έβλεπαν, όχι. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίκτες σαν τον Βεζένκοφ και τον Ντόρσεϊ μπορούν να ανοίξουν τη διαφορά. Έφυγε η διαφορά πάνω από 30 και δεν είχαν το κουράγιο να αντιδράσουν. Και εμείς χαλαρώσαμε. Ψάχνω να κάνω ρεαλιστικό σχολιασμό αλλά είναι δύσκολο».