ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 May, 2023 - 16:04

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Είμαστε 100% έτοιμοι!»

Πανέτοιμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ για την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκα της ιστορίας του πέταξε ο Ολυμπιακός με προορισμό το Κάουνας το απομεσήμερο της Τετάρτης

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Μπαρτζώκας  ανέφερε ότι δεν περιμένει κάτι διαφορετικό από τις ομάδες συγκριτικά με την σεζόν μέχρι τώρα και ευχήθηκε να είναι άλλη η κατάληξη, και η ομάδα του να είναι περισσότερο ικανή, περισσότερο τυχερή συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

-Αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος

Είμαστε100% έτοιμο. Τα πλέι-οφ μας δυνάμωσαν, οι προπονήσεις ήταν στοχευμένες. Είμαστε έτοιμοι. Αυτοί που έχουν την εμπειρία από τα παλιότερα final-4 είναι ακόμη πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν.

-Αν θα δούμε πράγματα από τον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες που δεν έχουμε δει…

Όχι όλες οι ομάδες έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού θα είναι η ίδια με βάση αυτό που έχουμε δει.

-Για την επιλογή του ως καλύτερος τεχνικός στη σεζόν

Όλοι οι προπονητές είναι έτοιμοι και ικανοί. Τo final-4 είναι πολλές συγκυρίες, οι προπονητές είναι ικανοί όλοι. Πέρσι ήμασταν στην δύσκολη πλευρά που χάσαμε την παρουσία μας στον τελικό για ένα σουτ. Φέτος ελπίζω να είμαστε πιο ικανοί, πιο τυχεροί.

Είναι σημαντικό που είμαστε για δεύτερη χρονιά στο f4. Και για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και για το κλαμπ είναι σημαντικό, που παίζει στο πιο υψηλό επίπεδο. Αν είμαστε τυχεροί μπορούμε να γυρίσουμε χαμογελώντας.

Ομάδα: