ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 23:39

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών έκριναν το αποτέλεσμα»

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε και πέταξε «καρφιά» σχετικά με κάποιες αποφάσεις που έκριναν το παιχνίδι αφήνοντας να εννοηθεί πως η διαιτησία έχει επηρεάσει το ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος, κάποιες αποφάσεις έκριναν το ματς. Κάποιες κρίσιμες αποφάσεις και στις δύο πλευρές καθόρισαν το αποτέλεσμα. Είχαμε αρνητική απόδοση στο πρώτο μέρος, προσαρμοστήκαμε όμως και κάναμε όσα έπρεπε για να επιστρέψουμε στο ματς.

Στο τέλος κάποιες ειδικές αποφάσεις, αλλά και η τύχη, έκριναν τον αγώνα. Λόγω της τύχης ίσως, χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και τη δική μας ομάδα για την αντίδραση. Δεν παραδοθήκαμε και παίξαμε μέχρι τέλους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, έπαιξε παρόλο που πονούσε πολύ κι αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα».

 

Ομάδα: