ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2023 - 13:41

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας και να δώσουμε τα πάντα!»

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στα συστατικά της επιτυχίας όσον αφορά την κατάκτηση της  Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με τη Μονακό ,τονίζοντας ότι στην ομάδα δεν υπάρχει άγχος για την επιτυχία.

 

Ο κόουτς των Πειραιωτών, που ψηφίστηκε ο κορυφαίος της σεζόν, ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

«Για μας ο στόχος είναι να βρισκόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και το αποδείξαμε για δεύτερη σερί σεζόν. Δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν στην ομάδα μου να νιώσει ότι αποτύχαμε ή απογοητευμένος αν δεν κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ξέρω καλά πόσο ισχυρός είναι ο ανταγωνισμός, με τους καλύτερους παίκτες και προπονητές. Έχουμε παίξει τελικούς από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τώρα. Θεωρώ πως είναι τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, η κανονική περίοδος, τα playoffs και το Final 4. Πρέπει να απολαύσουμε τη συμμετοχή μας εδώ, να δώσουμε τα πάντα και αν το κάνουμε στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν μπορείς να πεις ότι η μόνη πετυχημένη είναι η ομάδα που θα πάρει τον τίτλο. Υπάρχουν πετυχημένες ομάδες που δεν προκρίθηκαν στο Final 4. Εμείς θα κάνουμε πάντως το καλύτερο που μπορούμε για να πάρουμε τον τίτλο».

 

Αναφέρθηκε  στις διαφορές με το 2013, όταν ως ρούκι  οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τίτλο στο Λονδίνο, είπε: «Το 2013 ήταν μια τελείως διαφορετική συνθήκη. Τότε, το 2012, είχε πάρει την Ευρωλίγκα και κάναμε το back-to-back. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, ειδικά για μένα που ήμουν πρωτάρης. Όμως είχαμε μια πολύ καλή ομάδα από την προηγούμενη σεζόν και τα παιδιά είχαν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είχαμε παίκτες θρύλους όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, αλλά ήμασταν πάνω από όλα ομάδα. Αυτό θέλω κι εγώ, την ομαδική προσπάθεια, τη μη εγωιστική σκέψη και αυτό θέλουμε να δείξουμε και σε αυτό το Final 4».

 

Σχετικά με την ανάδειξη του Σάσα Βεζένκοφ σε MVP είπε: «Είμαι ικανοποιημένος για τον τρόπο που παίξαμε όλη τη σεζόν και ο Σάσα βρήκε τον τρόπο να είναι τόσο σημαντικός. Και όχι παίζοντας για τους αριθμούς του, αλλά με έναν τρόπο που βοηθούσε όλη την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σάσα και την ομάδα, γιατί ο Ολυμπιακός είχε την ίδια τιμή και στο παρελθόν. Ο Σάσα είναι καταπληκτικό παιδί και δουλεύει σκληρά και ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να έχουν τέτοιες διακρίσεις».

 

Όσο για το τι συμβουλεύει τους παίκτες του: «Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να έχουν την ίδια ρουτίνα όπως όλη τη σεζόν. Στην προπόνηση, στη διατροφή, στην ξεκούραση, στα πάντα… Φυσικά είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά τους».

 

Ομάδα: