ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 15:53

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Να μαζευτούμε να δούμε ποιοί είμαστε»

Oι δυσκολίες του Ολυμπιακού που υπάρχουν εν όψει  Φενέρ, είναι ουκ ολίγες. Ο Σλούκας είναι σίγουρα εκτός και αμφίβολος ο Πίτερς. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στα προβλήματα αυτά ενώ έκανε και μία μίνι ανάλυση της ομάδας του Ιτούδη.

 

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση:  

 

Για την απουσία του Σλούκα: «Εγώ είμαι αυτός που κάθε φορά λέω για το ομαδικό παιχνίδι, άρα θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτό, όπως κάνουμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολες συνθήκες. Εκτός από τον Σλούκα που δεν ταξίδεψε και ο Πίτερς, που έπαθε χθες διάστρεμμα, δεν ξέρω αν και πόσο θα παίξει αύριο. Δεν τον είδα πολύ καλά. Θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και πρέπει να… μαζευτούμε να δούμε πόσοι είμαστε!»

Για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για την Φενέρ είναι σημαντικός ο αγώνας. Αν δείτε την βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά από τον πρώτο ως τον δέκατο. Οπότε κάθε ήττα έχει μεγάλο κόστος για όλους. Για την αντίπαλό μας είναι μια καλή ευκαιρία πρώτα πρώτα να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ που είχε χάσει με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά και να παλέψουν για την οκτάδα όπως κάνουν όλες οι ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ καλό προπονητή. Έχουν ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ. Σε καμιά περίπτωση δεν περιμένουμε να έχουμε μια εύκολη βραδιά».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει από τη Φενέρμπαχτσε η ομάδα του: «Βλέπεις τα στατιστικά. Έχουν κάνει μια ανάλυση οι συνεργάτες μου. Για να είμαι ειλικρινής τώρα θα κάνουμε το πρώτο μίτινγκ, καθώς είχαμε αγώνα χθες το βράδυ. Η δημιουργία του Καλάθη είναι πάντα σημαντική, η εκτέλεση του Ουίλμπεκιν είναι σημαντική, στο 3,4,5 έχουν καλούς αθλητές. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συμπαγής, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να πασάρουμε πολύ τη μπάλα, να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για εκτέλεση και φυσικά να παίξουμε καλή άμυνα».

 

Ομάδα: