ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 January, 2023 - 21:48

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ο Κάνααν έκανε ένα ιστορικό ματς!»

 

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε … πάρτι την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την οποία καταρτρόπωσε με 111-71 και πανηγύρισε αισίως την 11η διαδοχική του νίκη στην φετινή Basket League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέδωσαν εκπληκτικό μπάσκετ με κορυφαίο τον Αϊζάια Κάνααν που πέτυχε 8 τρίποντα σε μια επίδοση-ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους».

Μετά το ματς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, στο ιστορικό ματς του Κάνααν, αλλά και στο εκτεταμένο ροτέισον που χρειάστηκε να κάνει ώστε να διαχειριστεί το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Είμαι χαρούμενος αν ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και πέρασε καλά. Ο Κάνααν έκανε ένα από τα πιο ιστορικά ματς στην ιστορία του Ολυμπιακού. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο. Ο Φαλ και ο Σλούκας δεν έπαιξαν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε να δώσουμε χρόνο στον Βεζένκοφ που ερχόταν από τραυματισμό και έπαιξε 20 λεπτά.

Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν και σε Euroleague και στο πρωτάθλημα. Σήμερα πήρε χρόνο ο Λούντζης. Είχαμε ματς την Παρασκευή, σήμερα και την Τρίτη έχουμε κι άλλο ματς. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανά