ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 December, 2023 - 16:52

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε την Βιλερμπάν»

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται εκτός έδρας με την Βιλερμπάν για το δεύτερο ματς «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Ενόψει του αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τους Γάλλους.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για την ήττα του Ολυμπιακού στην Ιταλία και πως διορθώνεται αυτό: «Καθημερινή δουλειά, μπαίνεις στην προπόνηση και βάζεις νέους στόχους. Η ήττα από την Μπολόνια μας πληγώνει πολύ, ελέγχαμε το παιχνίδι για 39 λεπτά. Δεν κάναμε καλά πράγματα στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτά έχει η ζώη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν».

 

Για το ότι ο Ολυμπιακός χάνει δικά του παιχνίδια: «Και εμείς το ψάχνουμε αυτό. Χάσαμε πέντε λέι απ ένας εναντιόν κανενός, μερικά από αυτά ήταν στο τέλος του ματς. Αν είχαμε βάλει κάποιο από αυτά θα είχαμε κερδίσει, αλλά αυτή είναι μια απλή ανάλυση. Πρέπει να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Υπάρχει ένα πρόβλημα πίεσης στα προηγούμενα τρία παιχνίδια κρίθηκαν στον πόντο και ήταν εις βάρος μας. Αυτό με τη Βίρτους ήταν το τέταρτο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες νίκες παραπάνω με διαφορετικές αποφάσεις ή ίσως και λίγη τύχη παραπάνω. Η δουλειά μας είναι αυτή να αναλύουμε τί φταίει. Να στηρίξουμε τους παίκτες μας όσο περισσότερο γίνεται ειδικά εκείνους που γυρίζουν από απραξία λόγω τραυματισμών όπως ο Γουίλιαμς – Γκος».

 

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τη Βιλερμπάν. Δεν υπάρχει καμία ομάδα στην Euroleague που την κερδίζεις εξ ορισμού, νομίζω η Μπαρτσελόνα το επιβεβαίωσε χάνοντας από την Άλμπα Βερολίνου. Όλες οι ομάδες θα υπάρξουν περιόδοι που κερδίζουν ή θα χάνουν συνέχεια και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι μετριοπαθής. Να βελτιωθούμε από την καθημερινή δουλεια, θα τα καταφέρουμε και θα το κάνουμε».

 

Ομάδα: