ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 April, 2023 - 20:08

Categories: 

Μπαρτζώκας: Δεν είναι κάτι μικρό…»

 

Την ξέφρενη κούρσα του συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός θριαμβεύοντας της ΑΕΚ με 78-85 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων πετυχαίνοντας το «22Χ22» στην φετινή Basket League

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάλεσε τους φιλάθλους του Θρύλου να δώσουν το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων», απέναντι στην Μπασκόνια, την Πέμπτη (13/4).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής: «Τελειώσαμε μία χρονιά χωρίς να χάσουμε, είχαμε βράδια που δεν παίξαμε καλά, 2-3, γενικά είχαμε κυριαρχική παρουσία όλη τη χρονιά. Το να μη χάσεις σε αυτό το αναβαθμισμένο πρωτάθλημα, δεν είναι κάτι μικρό για εμένα. Ξέρουμε όλους τους αντιπάλους και μας ξέρουν όλοι, εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα playoffs της Α1, σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης (13/4) γιατί αν κερδίσουμε θα τερματίσουμε πρώτοι στη EuroLeague.

 

Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν, δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη φορά που μία ελληνική ομάδα θα τερματίσει πρώτη, αν κερδίσουμε, στην Ευρωλίγκα

 

Ομάδα: