ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 May, 2023 - 22:05

Categories: 

Μπαφές: «Πιστεύουμε να έχουμε πάνω από 4.000 οπαδούς στο Κάουνας»

Την εκτίμηση πως οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορεί να ξεπεράσουν τις τέσσερις χιλιάδες στο Κάουνας, εξέφρασε ο Χρήστος Μπαφές!

Ο sports director του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση της Basket League, αναφέρθηκε στα δεδομένα για το Final Four της EuroLeague.

Τόνισε ότι δεδομένα, ο αριθμός των οπαδών δεν θα είναι εκείνος με του Βελιγραδίου την περσινή σεζόν, ωστόσο, άπαντες ελπίζουν ότι θα ξεπεράσουν τις τέσσερις χιλιάδες με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Λίγες οι μέρες και είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί έχουμε μία βδομάδα λιγότερη να προετοιμαστούμε (από πέρσι). Δεν θα έχουμε την ίδια εικόνα όπως την περσινή γιατί υπήρχαν πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έφτασαν με το αυτοκίνητο στο Βελιγράδι. Ελπίζουμε πως θα είναι περισσότεροι από 4000 φίλοι της ομάδας, αυτή είναι η εκτίμησή μας για το Κάουνας.

Πριν τη σειρά με τη Φενέρ 2.500 φίλαθλοι είχαν αγοράσει εισιτήριο. Αν υπολογίσουμε γύρω στα 700 εισιτήρια που πήρε στη διάθεσή της η ΚΑΕ ανεβαίνει ο αριθμός... Ξέρετε ότι υπάρχει μία διαδικασία που φίλαθλοι βρίσκουν μέσω άλλων. Είχαμε 850 αιτήσεις από τους κατόχους διαρκείας
» ήταν, χαρακτηριστικά, τα λόγια του Χρήστου Μπαφέ.

Ομάδα: