ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

13 April, 2023 - 06:09

Categories: 

Μπενασερ και προβάδισμα της Μίλαν στο πρώτο παιχνίδι

Η Μίλαν φιλοξένησε στο κατάμεστο "San Siro" την Νάπολι ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Champions League επικρατώντας την με 1-0.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάπολι ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά μάλιστα του αγώνα. Η Μίλαν βρήκε τρόπο να ηρεμήσει το παιχνίδι και να κρατήσει μπάλα. Σε μια αντεπίθεση στο 40ο λεπτό, ο Ντιαζ πάσαρε στον Μπενασερ ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μερετ και έκανε το 1-0 για την Μίλαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νευρικά και ο ρυθμός του παιχνιδιού έσβησε λόγω των αρκετών φάουλ. Ο Ανγκουισα στο 74' αποβλήθηκε λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας αφήνοντας την Νάπολι με 10 παίχτες. Αν και πίεσαν οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρούνε το γκολ και έτσι το 1-0 υπέρ της Μίλαν παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Εύθραυστο το 1-0 το οποίο σίγουρα μπορεί να το γυρίσει η Νάπολι μέσα στην έδρα της στην ρεβάνς. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την "βαριά" φανέλα της Μίλαν οπότε όλα είναι πιθανά στο δεύτερο παιχνίδι.