ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 October, 2023 - 19:38

Categories: 

Μπραζντέικις: «Να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε»

Την δεύτερη εμφάνιση του σε επίπεδο Ευρωλίγκας με την φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει ο Ίγκνας Μπραζντέικις κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης

Με τον Λιθουανό φόργουορντ να στέκεται για το τι θα πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες, έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη.

«Η Αρμάνι είναι οπωσδήποτε μία σπουδαία ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα παίξουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Έχουμε καταρτίσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ο ένας για τον άλλο.

Σίγουρα το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό προετοιμαζόμαστε. Ως μπασκετμπολίστες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολο, όμως την ίδια ώρα, οι προπονήσεις, οι θεραπείες, οι ασκήσεις που κάνουμε στο γυμναστήριο, βοηθούν τα κορμιά μας να είναι έτοιμα.

 

Ομάδα: