ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 August, 2022 - 20:13

Categories: 

Μπραζ: «Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Παναθηναϊκό για Βιτίνιο!»

 

 

Όλο και φουντώνουν στην Βραζιλία τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Βιτίνιο και μάλιστα… σε θεσμικό επίπεδο!

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, έκανε δηλώσεις για τον Βραζιλιάνο χαφ, τονίζοντας αφενός πως υπήρξε πρόταση από το «τριφύλλι», και αφετέρου προσθέτοντας, μάλιστα, πως το θέμα παραμένει ανοικτό!

 «Ο Βιτίνιο είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης εσωτερικά, στα αποδυτήριά μας, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη από το διοικητικό συμβούλιο, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όλα δείχνουν ότι ο Βιτίνιο θα πάρει μάλλον λίγο… φρέσκο ??αέρα στο τέλος του συμβολαίου του. Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, είναι σε εξέλιξη.

Το κλαμπ και ο Βιτίνιο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει προσπάθεια συνεννόησης. Η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον δυσκολέψει, πάντως, αυτό, που εμείς ζητήσαμε, απαντήθηκε από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, για τον παίκτη, που μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, βέβαια, ότι για τον Βιτίνιο ο Παναθηναϊκός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον πριν… ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του συμπατριώτη του, Μπερνάρ. Και τότε το ρεπορτάζ «έλεγε» πως αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλεγε το «ναι» για τον Βιτίνιο, τότε ο παίκτης θα ερχόταν στην Ελλάδα.

Ο Σέρβος προπονητής, όμως, ήταν επιφυλακτικός λόγω του κόστους της απόκτησης του Βιτίνιο, σε συνδυασμό και με τις εξελίξεις στο θέμα Μπερνάρ. Στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, αναζητούν και δεύτερο παίκτη, που θα αγωνίζεται σε ρόλο δημιουργικού μέσου, οπότε θα περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις.