ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2023 - 19:27

Categories: 

Νέα επίθεση Ολυμπιακού στην ΕΠΟ: «Είστε ανίκανοι, ψεύτες και στημένοι - Αλλάξτε τον ορισμό άμεσα»

Απαντά στην ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με νέα θέση μετά την εξήγηση από πλευράς Ομοσπονδίας για τον ορισμό του Γιόβιτς στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «είστε ανίκανοι, ψεύτες και στημένοι», ζητώντας να αλλάξει άμεσα ο ορισμός.

 

Επιπλέον, γίνεται λόγος για «αποστολή να δυναμιτιστεί το παιχνίδι».

Αναλυτικά:

Για μια ακόμα φορά ψεύδεστε και προκαλείτε!

Λέτε ότι είχατε ορίσει διαιτητή ελίτ από το Ισραήλ (προφανώς τον Orel Grinfeeld αφού δεν υπάρχει άλλος ελίτ Ισραηλινός) αλλά εκείνος δήλωσε κώλυμα.

Παρεδέχεστε ότι με μεσολάβηση και τη συνδρομή της UEFA κάνατε αίτημα στις Ομοσπονδίες Γερμανίας και Ιταλίας για ελίτ διαιτητές. Γιατί μόνον σε αυτές κύριοι; Γιατί είστε άχρηστοι (αφού δηλώνετε ότι βάζετε και μεσολαβητές για να εποκοινωνείτε με Ομοσπονδίες) και είστε και ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να δυναμιτίσετε το παιχνίδι!

Στην ελίτ κατηγορία υπάρχουν αν αφαιρέσουμε τους 4 Γερμανούς και τους 2 Ιταλούς της ελίτ κατηγορίας, τον Ισραηλινό, αλλά και τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, άλλοι 22 διαιτητές ελίτ από 15 (!) ομοσπονδίες. Γιατί δεν ζητήσατε αυτούς;

 

Ομάδα: