ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 August, 2022 - 13:37

Categories: 

Νέα κρούση της Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

Οι Τούρκοι επανέρχονται για Γιώργο Μασούρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα, οι Πρωταθλήτρια Τράμπζονσπορ επανήλθε για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου μεσοεπιθετικού από τον Ολυμπιακό.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας, που αποκλείστηκαν από την Κοπεγχάγη και θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League, φέρονται να έχουν κάνει ήδη κρούση για τον 28χρονο άσο προσφέροντας όμως λιγότερα χρήματα από την προηγούμενη φορά που χτύπησαν την πόρτα των Πειραιωτών, σύμφωνα με τουρκικές πηγές.

Για την Τράμπζονσπορ η απόκτηση εξτρέμ είναι επιτακτική ανάγκη καθώς τραυματίστηκε ο Έντιν Βίστσα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Οι Τούρκοι θέλουν να αποκτήσουν αντικαταστάτη πριν από τις 2 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μπορέσουν να δηλώσουν τον παίκτη στη λίστα για το Europa League.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μασούρα στην ομάδα της Τραπεζούντας, θα γίνει ο τρίτος Έλληνας στην ομάδα μετά τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα.

Ο Μασούρας μετρά ήδη φέτος 2 ασίστ και 1 γκολ σε 6 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει 43 γκολ και 23 ασίστ σε 170 παρουσίες.