ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 August, 2023 - 16:11

Categories: 

Νέα προσπάθεια της Ναντ για Αουγκούστο

Εντείνει τις ενέργειές της για την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο η Ναντ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γαλλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, η οποία φέρεται να ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% του παίκτη, με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Όμως έθεσαν τελεσίγραφο μια συγκεκριμένη ημέρα στην οποία θέλουν να έχουν την απάντηση του ΠΑΟΚ, αλλιώς τονίζουν ότι η πρόταση αυτή δεν ισχύει.

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχει προκύψει εάν είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά της Ναντ, αναγνωρίζουν ότι πλησιάζει στα «θέλω» τους, και φέρονται την ίδια στιγμή να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν τον Μαξίμοβιτς. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ να έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις, να είναι κοντά και να απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που θα ντύσουν τον Σέρβο στα χρώματα της ομάδας.

Εκτιμάται μάλιστα, ότι γίνεται και προσπάθεια να κλείσει άμεσα η μεταγραφή και να προλάβει να δηλώσει τον παίκτη μέχρι και σήμερα το βράδυ στη λίστα για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ.

Ομάδα: