ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 September, 2023 - 16:44

Categories: 

Νέος τραυματισμός για Γκιουλέρ στην Ρεάλ

Η θητεία του Αρντά Γκιουλέρ στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τους «μερέγχες» το περασμένο καλοκαίρι, δίνοντας 20 εκατ. ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για τον «Τούρκο Μέσι», αλλά το ντεμπούτο του δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Γκιουλέρ είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έκανε μια μικροεπέμβαση και πλέον έδειχνε έτοιμος για να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τους Μαδριλένους.

Ωστόσο, στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Λας Πάλμας, ο 18χρονος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για ακόμη τρεις εβδομάδες.

Κάπως έτσι, το ντεμπούτο του Γκιουλέρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης πάει ακόμη πιο πίσω, με την ελπίδα μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες να είναι έτοιμος για να απλώσει στο χορτάρι το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει.