ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2023 - 18:10

Categories: 

Νέο συμβόλαιο για Μήτογλου στην ΑΕΚ

 

Ο Σίμος Μήτογλου, ένας από τους πιο εξελίξιμους παίκτες της ΑΕΚ, επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2026. Ο 23χρονος σέντερ μπακ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από το Βόλο με την πρώτη συμφωνία να έχει ισχύ έως το 2025. Στην πορεία απέδειξε την αξία του και με δεδομένη την πολύ καλή ηλικία στην οποία βρίσκεται, η ΠΑΕ αποφάσισε να αναπροσαρμόσει τις αποδοχές του και να επεκτείνει τη συνεργασία για ακόμα ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση:

 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μήτογλου. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026.

 

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γεράσιμος Μήτογλου τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ομάδα: